Om oss

Hos Bonus-kode-no.com er vår misjon å utruste våre lesere på best mulig måte til å få gode erfaringer med tipping og spill på nett. Vi gjør dette både gjennom anmeldelser av spilloperatører, en evig jakt på de beste bonusene og bonuskodene og en rekke guider om spillstrategier og fremgangsmåter.

Vi er for gratis kunnskapsdeling. Derfor vil du oppdage at alt innhold på siden er gratis. Vi er også for åpenhet og transparens. Det er derfor vi legger ut hvordan Bonus-kode-no.coms forretningsmodell er satt sammen og hvordan vi får inn ressurser for å lage innhold for deg.

Bonus-kode-no.com er en del av et stort nettverk av operatører som opererer i over 20 land, som ønsker å bygge en bro mellom operatør og spiller. I det følgende kan du lære mer om hvordan vi opererer, hvilke kriterier vi jobber etter, hvordan vi tjener penger og mye mer.

Forretningsmodellen

På den ene siden ønsker vi å være 100 % gratis tilgjengelig for våre lesere. Samtidig krever det ressurser for å kunne fortsette å levere ferskt innhold og holde nettsiden oppdatert.

Hos Bonus-kode-no.com har vi valgt å løse denne utfordringen ved å pålegge operatørene kostnadene gjennom affiliate markedsføring.

Hva er affiliate markedsføring?

Affiliate markedsføring betyr at en nettside (oss) inngår en avtale med spillleverandører. Vi gir anmeldelser og innhold om spill generelt og om spesifikke operatører, og i våre anmeldelser lenker vi til operatørene.

Hvis en besøkende på Bonus-kode-no.com velger å klikke på en operatørs nettside og opprette en bruker, vil vi bli kompensert av operatøren.

Fordelen for operatørene er at de kun kompenserer Bonus-kode-no.com når de mottar trafikk. Fordelen med Bonus-kode-no.com – og for deg – er at den gjør oss i stand til å holde innholdet vårt gratis.

Når du som oss i Bonus-kode-no.com driver med affiliate markedsføring, er det med stor bevissthet vi er underlagt strenge krav. Våre lesere må aldri være i tvil om vår nøytralitet når vi anmelder en operatør, og de må aldri tro at vi unnlater å bringe frem kritikk på grunn av våre avtaler.

Derfor opererer vi med total redaksjonell frihet, og hvis det er kritikk, så nevner vi dem. Det er nødvendig å opprettholde den troverdigheten som er avgjørende for våre lesere og brukere.

Ansvarlig spil

Hos Bonus-kode-no.com oppfordrer vi deg utvetydig til å spille ansvarlig. Spill skal være underholdning og noe å ha det gøy med.

Spillbonuskoden oppfordrer derfor alle som føler at spillet har tatt over til å kontakte:

Redaksjonell linje

Som sagt inngår vi flere affiliate markedsføringsavtaler. Derfor har vi tatt en rekke svært bevisste valg om hva vi skriver om og hva vi ikke skriver om.

Spillindustrien har aldri vært større, og i alle markeder finnes det gode spillere og skarpe karer. Så alt innhold på Bonus-kode-no.com er skrevet med de kritiske brillene på baksiden av nesen din.

Hvem skriver vi om: Det er mange dyktige og troverdige operatører både i inn- og utland. Vi holder øye med alle og er alltid klare når en operatør åpner i Norge. Men selv om vi holder fingeren på pulsen og alltid tester nye spillleverandører, betyr det ikke at vi skriver om dem.

For å vises på Bonus-kode-no.com må en spillleverandør leve opp til kravene vi har til en operatør om troverdighet og et skikkelig produkt.

Anmeldelser: Vi lager mange anmeldelser av både store og små operatører. Våre anmeldelser vi aldri bli renset for kritikk hvis berettiget. Ikke engang med operatører vi samarbeider med.

Guider og strategier: Vi tilbyr også et bredt utvalg av guider for nybegynnere og erfarne. Våre guider kan handle om alt fra fotballspillstrategier, introduksjoner til nye spill, analyser av spillmarkeder etc. og alle har som formål å forbedre ferdighetene og forhåpentligvis underholde leseren.